Noutati

3 motive ca sa incepi fiecare noua zi cu trezitul la 5 dimineata

Persoanele de succes, atunci cand sunt intrebate despre cum au reusit, amintesc printre altele si de trezitul la 5 dimineata. La noi in popor este o vorba romaneasca care spune ca “Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge”. Despre asta este vorba si acum, despre trezitul la 5 dimineata si ce avantaje ne ofera el, pentru ca specialistii spun omul are randamentul cel mai mare, dis de dimineata.

trezitul la 5 dimineata 150x150 3 motive ca sa incepi fiecare noua zi cu trezitul la 5 dimineata

Pentru toti cei care isi doresc sa fie in forma maxima atunci cand fac lucruri pentru ei si nu pentru un angajator, ii sfatuiesc sa aloce orele de dimineata pentru ei, pentru ca in cele de dupa job nu mai dau niciun randament. Daca 5 dimineata ti se pare prea devreme si te gandesti ca nu te poti trezi, te sfatuiesc sa te culci seara mai devreme, pentru a-ti asigura cele 7 ore de somn, necesare organismului pentru a se odihni. Mai greu iti va fi in primele 2-3 zile, pentru ca dupa aceea organismul tau se va obisnui si se va forma un automatism.

Care sunt motivele pentru care iti recomand trezitul la 5 dimineata, iti spun mai jos:

  1. Momentele in care esti in maxima forma le vei putea folosi numai pentru tine si nu muncind pentru altul, asa cum faci in prezent. Dupa o zi intreaga de munca, cand ajungi acasa esti esti prea epuizat, atat fizic cat si mental, iar timpul care iti mai ramane pentru tine si pentru pasiunile tale, nu mai are aceeasi valoare. Trezitul la 5 dimineata iti va permite ca, timpul in care ai cel mai mare randament, sa-l folosesti numai si numai pentru tine.
  2. Trezitul la 5 dimineata iti va permite sa ai un randament si mai mare, pentru ca orele ramase, pana vei pleca la serviciu, sa nu fii deranjat de nimeni si nimic. La ora 5 dimineata nu te va deranja cu siguranta nimeni, sunandu-te la telefon sau trimitandu-ti un mail, pentru ca toti ceilalti dorm. La orice alta ora din zi, ori de cate ori te apuci de un lucru, trebuie sa intervina un element disturbator: telefonul sau un email.
  3. Trezitul la 5 dimineata, te va face sa castigi si timp, pentru ca in mod normal l-ai fi pierdut in aglomeratie. Imagineaza-te ducandu-te la o ora aglomerata la sala de sport sau la supermarket. Realizezi cat de mult timp ai fi pierdut pe drum, in traficul aglomerat, la coada de la casele de plata din magazin, inclusiv la vestiarele din sala de fitness.

Trezitul la 5 dimineata iti va permite ca, timpul in care ai cel mai mare randament si esti cel mai odihnit, sa-l folosesti pentru tine si nu pentru altii!

www.cadouri4you.com -”EMOTIA ALEGERII PERFECTE”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top