Noutati

Top 10 comedii romantice! Filme de exceptie! Vizionare placuta!

Daca vremea de afara nu ne ajuta sa zburdam in aer liber, va trebui sa ne orietam catre spatii acoperite pentru petrecerea timpului liber si putem opta sa vizionam comedii romantice alaturi de iubit sau iubita. Cred ca, multi dintre noi, petrecem aceasta perioada a sezonului rece mai mult pe acasa, la un film.comedii romantice 150x150 Top 10 comedii romantice! Filme de exceptie! Vizionare placuta!

Urmareste comedii romantice alaturi de persoana iubita pentru seri perfecte!

Care sunt filmele pe care le poti privi impreuna cu iubitul, si care va pot destinde pe amandoi? Iti propunem astazi un top 10 comedii romantice care sa te inspire in zilele reci de iarna, un cadou romantic pe care il poti face iubitului su iubitei tale.

1. Frumusica (Pretty Woman) (1990) – un avocat de mare succes, Edward Lewis (Richard Gere), o intalneste pe Vivian (Julia Roberts), o frumoasa prostituata, iar lucrurile incep sa se complice.

2. Serendipity (2001) – Jonathan (John Cusack) si Sara (Kate Beckinsale) se intalnesc si se indragostesc si spera ca sa se reintalneasca daca destinul vrea ca ei sa fie impreuna.

3. Ce-si doresc femeile (What women want) (2000) – Nick (Mel Gibson) este angajatul unei companii de publicitate, care, in urma unui accident, capata “darul” de a auzi gandurile femeilor. Prima lui victima este Darcy (Helen Hunt) care a obtinut promovarea pe care si-o dorea el.

4. Vrei sa te insori cu mine? (Proposal) (2009) – Margaret (Sandra Bullock), o editoare de succes si o sefa imposibila, il forteaza pe asistentul ei, Andrew (Ryan Renolds) sa se casatoreasca cu ea, pentru a putea sa ramana in America si sa nu fie deportata in Canada.

5. Cum sa pierzi un tip in 10 zile (How to lose a guy in ten days) (2003) – Benjamin (Matthew McConaughey) pune un pariu ca poate sa faca orice fata sa se indragosteasca de el in 10 zile. Pe de alta parte, Andie (Kate Hudson) lucreaza la o revista si scrie un articol despre cum sa scapi de un tip in 10 zile. Cand cei doi se intalnesc, se complica tare lucrurile.

ugly truth 300x225 Top 10 comedii romantice! Filme de exceptie! Vizionare placuta!6. Adevarul gol-golut (The ugly truth) (2009) – Abby (Katherine Heigl) o producatoare obsedata de control, este fortata de superiorii ei sa il angajeze in emisiune pe carismaticul Mike (Gerard Butler), iar viata ei ia o intorsura neasteptata.

7. Dragostea costa (Intolerable cruelty) (2003) – Miles (George Clooney), un renumit avocat specializat in divorturi o intalneste pe Marilyn (Catherine Zeta Jones), iar viata lui, de care se plictisise, va incepe sa se indrepte catre iubire, lasand legea deoparte.

8. Mai bine nu se poate (As good as it gets) (1997) – Melvin (Jack Nicholson), un romancier morocanos si Carol (Helen Hunt) isi gasesc echilibrul in viata, invatand sa priveasca doar partea plina a paharului.

9. Consilier in amor (Hitch) (2005) – Hitch (Will Smith), cel mai convins burlac, se trezeste brusc indragostit de Sara (Eva Mendes) care incearca sa descopere identitatea personalului jucat de Will Smith.

10. 4 nunti si o inmormantare (Four weddings and a funeral) (1994) – in timpul a 5 evenimente sociale, Charlie (Hugh Grant), un burlac convins, vrea sa realizeze daca s-a indragostit si cum este afectata viata lui de aceste sentimente noi care il incearca fata de fata visurilor lui, Carrie (Andie MacDowell).

Alege sa vizionezi un film din acest top 10 comedii romantice si vei avea o seara de neuitat!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top