Noutati

Stop fumat! 3 efecte negative ale fumatului asupra corpului tau!

Primul si cel mai important pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand vrei sa spui stop fumat, este sa incepi actiunea de a te lasa de fumat!

O casa se construieste plecand de la un pumn de pamant. Ca sa te bucuri de o sanatate de fier trebuie neaparat sa lasi tigarile! Iti spune asta un fost fumator! Spune STOP FUMAT acum!

Cateodata ai nevoie de un impuls. Prin acest articol vom incerca sa-ti dam impulsul de care ai nevoie. Dupa ce vei fi terminat de citit articolul, vei sti de ce va trebui sa spui stop fumat chiar de astazi. Cele mai importante 3 efecte negative ale fumatului asupra corpului tau, sunt:

1.Plamanii. Nu cred ca nu este evident, doar ca oamenii neglijeaza sau pretind ca neglizeaza aceasta problema. Nu te voi speria cu boli precum cancerul, pentru ca stiu ca nu este suficient ca sa spui stop fumat. Asa ca ma voi opri la respiratie. Ti s-a intamplat sa porti o conversatie cu un fumator inrait si stai foarte aproape de el, astfel incat sa-i simti respiratia? Primul instinct nu a fost sa te indepartezi de el imediat ce ai avut ocazia? Fumatul nu te afecteaza doar pe tine, ci si pe cei din jurul tau. Spune stop fumat!

stop fumat Stop fumat! 3 efecte negative ale fumatului asupra corpului tau!

2. Degetele si unghiile.Ti-ai mirosit vreodata cele doua degete cu care tii tigara atunci cand fumezi? Daca da, atunci stii la ce ma refer. Si daca nu te-ai convins sa spui stop fumat inca, iti spun ca degetele si unghiile tale isi vor schimba culoarea in timp, adica se vor ingalbeni, iar asta tot din cauza tigarilor. Daca tii la imaginea ta si la mainile tale, spune: stop fumat!

3. Dintii. Orice fumator va realiza intr-una dintre dimineti, cand se va privi in oglinda, ca pe dintii lui au aparut niste pete. Daca mai esti si o persoana careia ii place sa zambeasca, atunci acele pete vor strica imaginea pe care surasul tau ar fi putut s-o lase interlocutorilor.

Daca impactul tigarilor asupra dintilor este minim la inceput, cu timpul se va accentua din ce in ce mai mult, pana vei putea spune stop fumat. Crezi ca, spalandu-ti dintii, vei reusi sa scapi de efectele negative ale fumatului? Din pacate, te inseli!

Acest articol poate fi si un cadou pentru prieteni! Acum, stii efectele negative ale fumatului asupra ta, dar faptul ca le cunosti, nu inseamna totul. Trebuie sa poti spune stop fumat!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Scroll To Top