Noutati

Service auto Bucuresti

Toti posesorii de masini sunt pusi in fata unei mari dileme cand vine vorba de alegerea unui service auto pentru masina personala. Fie ca este vorba doar de revizia periodica sau de o defectiune ce trebuie remediata de un service specializat pe tipul de problema respectiv (mecanica, vopsitorie, electrica, directie) alegerea poate fi una inselatoare. De cate ori, dupa alegerea unui service auto ati avut senzatia ca nu a fost optiunea cea mai inteleapta, fie din cauza pretului, fie din cauza profesionalismului angajatilor?

service auto bucuresti Service auto Bucuresti

O solutie prin care sa te asiguri ca platesti pretul corect al reparatiei si totodata sa ai certitudinea ca masina ta este in grija specialistilor, ar fi sa cauti pe internet mai multe service-uri auto din zona ta, dupa care sa suni la fiecare in parte ca sa le ceri o oferta si  sa intrebi de disponibilitatea lor de a programa masina in service. Eventual, te poti uita si peste recomandarile altor posesori de autoturism.

Contactarea fiecarui service in parte este o solutie buna, dar poti sa pierzi mult timp, iar in functie de complexitatea lucrarii pe care o necesita masina,  oferta nu se poate face pe loc si va trebui sa astepti mult pana la primirea ofertei finale.

Daca vrei, spre exemplu, un service auto Bucuresti, iata o idee extraordinara:

Pentru a scapa de toata bataia de cap, acum poti folosi bursa service-urilor auto din Romania unde poti posta o cerere de oferta iar service-urile auto din localitatea respectiva, ce sunt inscrise in baza de date vor fi notificate automat prin platforma on-line si vor licita pentru repararea masinii. La sfarsitul procesului de licitatie on-line, primesti o lista cu service-urile care sunt dispuse sa iti repare masina, precum si pretul solicitat de acestea. Astfel, poti alege in modul cel mai simplu service-ul ideal pentru masina ta in functie de pret, referintele service-ului si locatia acestuia.

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top