Noutati

De cate ori trebuie sa mergi la sala de fitness?

Sala de fitness este un loc in care te poti relaxa la sfarsitul unor ore de munca istovitoare, poti socializa cu prietenii sau poti intalni oameni noi. La sala de fitness poti merge oricand, pentru ca mai toale salile au program de luni pana duminica, incepand de dis- de- dimineata pana seara tarziu. Sala de fitness este cea care iti permite sa ramai mereu sanatos si sa ai un tonus de invidiat.

sala de fitness 150x150 De cate ori trebuie sa mergi la sala de fitness?

Este recomandat sa mergi la sala de cel putin  2-3 ori pe sapatamana, pentru a obtine rezultatele pe care le doresti. Asteptarile tale nu trebuie sa fie prea mari, pentru ca astfel te vei dezamagi si vei renunta la ceea ce ti-ai propus.

Nu te poti astepta ca, dupa ce ai mers cateva saptamani la sala de fitness, sa ai tonusul unei persoane care merge la sala de luni sau ani de zile.

Motivele pentru a merge la sala de fitness si care sunt efectele in timp ca urmare a depunerii de efort fizic ti le prezint in acest articol:

1.Sala de fitness are un efect antistres.

Cu cat mergi mai des la sala, cu atat si corpul tau se va obisnui cu efortul fizic si vei avea o stare de bine de care vei deveni dependent, pentru ca vei scapa de stresul care si-a pus amprenta in viata ta. In timpul exercitiului fizic, creierul tau secreta endorfine, hormoni cunoscuti sub denumirea de “Secretul fericirii”, ceea ce inseamna ca intregul tau corp este invadat de o stare de bine si fericire.

2. Sala de fitness si sportul, in general, iti dau energie.

La sfarsitul unei zile de intregi de munca, simti ca nu mai ai energie necesara nici cat sa ajungi pana la pat, ca sa te odihnesti. Aici intervine rolul efortului fizic pe care il poti depune la sala de fitness, care iti va da si mai multa energie, pentru ca circulatia sanguina este pusa in miscare si organele tale sunt “readuse la viata”. Te vei simti energic dupa  o ora de efort fizic la sala de fitness ca si atunci cand te-ai fi odihnit cateva ore.

3. Sala de fitness iti tine sanatatea departe de boli.

Datorita efortului fizic depus, corpului tau ii va creste imunitatea, iar bolile se vor prinde mai greu de el. Cea mai protejata va fi inima ta, pentru ca sportul are un rol cardioprotector si nu numai.

Pentru o sanatate de fier si un corp de invidiat, mergi la sala de fitness si fa sport!

www.cadouri4you.com -”EMOTIA ALEGERII PERFECTE”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top