Noutati

3 efecte negative ce pot aparea cand folosim produse pentru machiaj

Indiferent ce produse pentru machiaj folosesti, fie ca este fond de ten, tus sau creion de ochi, fard de ploape sau de obraz, ruj, dar zi de zi sunt aceleasi, este clar ca esti consumator obsedat de cosmetice.

produse de machiaj 150x150 3 efecte negative ce pot aparea cand folosim produse pentru machiaj

Este adevarat ca te fac si mai frumoasa decat esti sau uneori chiar mai tanara, dar folosite in exces pot dauna tenului tau pe termen lung.

Studiile spun ca tenul unei femei care foloseste produse pentru machiaj este expus la diferiti agenti chimici, ce pot dauna corpului si sanatatii tale pentru ca sunt foarte usor absorbiti de organismul tau.

Daca folosesti in exces produse pentru machiaj si daca nu sunt de cea mai buna calitate, tenul tau poate suporta unele modificari in timp, cum ar fi:

1.      Aparitia unor pete pe piele

Anumite produse pentru machiaj precum crème, rimeluri, farduri sau fonduri de ten, de o calitate inferioara, iti pot afecta tenul, existand riscul sa iti apara tot felul de pete pe fata. Sunt convinsa ca nu ti-ai dori sa ai o fata transformata si tocmai din acest motiv iti recomand sa te asiguri ca acele produse pentru machiaj pe care le folosesti sa fie in termenul de valabilitate. Pe piata romaneasca exista la momentul de fata produse pentru machiaj naturale, preparate din plante, fara adaosuri de chimicale.

2.      Iritatii ale pielii

Multe produse de machiaj pe care le folosim astupa porii si creeaza premisele aparitiei de acnee. Cel mai des intalnite astfel de situatii sunt cauzate de fondurile de ten si cremele pentru bronzat folosite si care contin ingrediente ce determina apartitia de cosuri si de alte iritatii ale pielii. Data urmatoare cand iti vei cumpara produse de machiaj te sfatuiesc sa citesti cu atentie toate informatiile despre ingredientele continute de produsele respective, calitatea precum si efectele secundarea ce  ar putea aparea;

3.      Reactii alergice

Ingredientele chimice continute de aceste produse pentru machiaj pot provoca alergii severe la nivelul tenului sau ochilor, mai ales daca sunt folosite in exces. Reactiile alergice nu sunt deloc de neglijat, ele manifestandu-se prin aparitia unor pete si iritatii rosiatice la nivelul pielii.

Ai grija ce produse pentru machiaj folosesti si invata-te sa citesti etichetele!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

 

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top