Noutati

5 lucruri care te vor face sa nu te mai simti plictisit

Cred ca ti se intampla si tie sa existe zile in care nu ai nimic de facut si sa simti ca te-ai plictisit. Fie ca aveai ceva programat, iar intre timp s-a anulat si nu ai mai avut timp suficient ca sa te organizezi iar, fie ca nu ti-ai planuit nimic, dar acum simti nevoia sa faci ceva, simti ca te-ai plictisit si vrei ceva care sa te scoata din starea asta.

plictisit 150x150 5 lucruri care te vor face sa nu te mai simti plictisit

Ca sa te plimbi de pe un canal pe altul al televizorui cu telecomanda in mana, cred ca te-ai saturat deja, pentru ca altfel nu citeai acest articol,  in speranta ca iti va aduce si alte idei, decat cele deja cunoscute de tine. Ca sa iesi din starea asta, cel mai bun remediu este sa faci altceva decat rutina ta zilnica, dar care in acelasi timp sa ti se para interesant si incitant.

 Cele mai interesante lucruri care te vor face sa nu te mai simti plictisit, sunt:

1.       Aranjeaza-ti dulapul de haine.

Probabil ca nu ai timp sa-ti aranjezi in ordine lucrurile din sifonier zi de zi, pentru ca fie pleci in graba la munca dimineata, fie seara esti prea obosit, ca sa mai fii in stare sa faci ceva. Aranjatul dulapui de haine este un consumator mare de timp si cu siguranta nu te vei mai simti plicitisit.

2.       Joaca-te jocuri video.

Jocurile video reusesc sa te atraga mult si sa te tina conectat un timp destul de indelungat. Daca nu esti o fire sportiva, careia ii place sa faca sport in aer liber sau in spatii special amenajate, precum salile de sport, dar ii place sa faca miscare, poti alege sa te joci la console de tip Wii sau Kinect Xbox, toate sporturile pe care le practicai in copilarie, de la tenis de masa sau de camp, pana la golf. Daca nu esti pasionat de sport, poti sa alegi jocuri statice, fara sa fii nevoit sa faci miscare, cum ar fi cele de strategie sau de lupta. Asta te va scoate cel mai repede din starea asta si nu te vei mai simti plictisit.

3.       Citeste o carte

Daca nu esti un cititor pasionat si nu faci asta frecvent, o carte, de alt gen decat cel pe il citeai tu de obicei, te va scoate din starea de plictisit si te vei simti conectat la toata povestea pe care o vei gasi in ea. Alege cartea, dar asigura-te ca este o carte buna si ca iti va mentine viu interesul, pentru a nu te simti iar plictisit. Citeste recenzii online, comentarii ale altora despre cartea respectiva.

4.       Relaxeaza-te cu o baie in cada

Relaxarea unei bai in cada a devenit un lux pentru noi, din punct de vedere al timpului, pentru ca tot timpul sau mai bine zis lipsa lui, este cel care ne-a indreptat spre dusuri rapide. Baia nu are rol doar de a ne curata si spala, ci si de a ne linisti, dar am uitat asta pentru ca nu mai avem timp suficient sa ne relaxam in cada, eventual sa ascultam si melodiile preferate.

5.       Invata cateva cuvinte noi din dictionar

De cat timp nu ai mai luat dictionarul limbii romane sa-l citesti si chiar sa inveti cateva cuvinte noi. Incearca sa cauti mai intai 5 cuvinte noi, dar pe care le-ai putea folosi in vorbirea ta curenta, pentru ca sunt sinonime ale unora spuse in mod uzual. Dar vei invata niste cuvinte pe care nu le-ai putea folosi prea des, le vei uita cu siguranta.

www.cadouri4you.com -”EMOTIA ALEGERII PERFECTE”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top