Noutati

Nu suntem chiar asa saraci!

Privind aceasta poza, ma intreb ce stare de saracie poate trai un om pentru a recurge la o munca asa titanica?

Este doar grija zilei de maine sau nu este doar grija? Este o realitate dura ce este traita de cateva zeci de mii de persoane zilnic. Imaginea este din India si subliniaza o stare de fapt pe care noi nu o cunoastem.

suntem asa saraci Nu suntem chiar asa saraci!

Si noi avem oameni sarmani, dar nu exista un flagel al saraciei ca acolo. Si nici nu va exista vreodata. Cert este ca si la noi, diferenta intre bogati si saraci este din ce in ce mai mare, fara sa lase posibilitatea unei mase de oameni sa se incadreze in patura de mijloc.

Chiar daca sunt zile in care sperantele ne parasesc, trebuie sa invatam ca in comparatie cu altii trebuie sa fim fericiti in permanenta. Lucrurile se vor schimba in mai bine pentru toata lumea.

Realitatea este ca economia si preturile tind sa se raporteze la nivelul nostru de trai si asta este un lucru bun.

Chiar daca nu suntem un popor de oameni bogati, ne vom permite mereu sa cumparam niste accesorii pentru barbati sau niste jocuri educative pentru copii. Tinem la imagine si la educatie.

Mergem inainte spre un viitor mai bun si incercam sa nu ne mai gandim ca sunt oameni mult mai nevoiasi decat noi, precum cel din imagine, iar daca il intalnim, il vom ajuta cu ce vom putea. Voi ce credeti?

A.

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE”

Despre autorul adi

3 comentarii

  1. Optimismul este cheia succesului! Frumos articolul tau!

  2. Am vazut un serial foarte fain, Amazing Race, si în câteva episoade, concurentii au fost trimisi în India si erau nevoiti sa lucreze cum lucreaza cei de acolo pentru urmatorul indiciu. Noi uneori spunem ca România e o tara de lumea a 3-a, dar nu muncim asa cum o fac ei, ca niste robi. Trebuie sa fim fericiti ca avem tot ce ne e necesar. Frumos articol!

Leave a Reply

Scroll To Top