Noutati

Martisoare de 1 martie

Un simbol al venirii primaverii. Un simbol al revenirii la viata. Asteptam razele soarelui asa cum asteptam insetati un pahar de apa dupa o munca istovitoare.
Martisorul are puterea de a ne reda speranta in noi, in viitor, in faptul ca incepem sa radem mai mult odata cu sosirea primaverii.

Nu avem decat sa iesim din case si sa vedem ca intreaga natura ne copleseste cu daruri. Toate florile ce se deschid acum, vor sa ne spuna ceva.

Noi trebuie doar sa intelegem ca, asemenea florilor, trebuie sa ne abandonam existentei. Aceasta perioada poate face tot ce nu a reusit nici cel mai popular lider: sa adune toti oamenii impreuna in parcuri si gradini. Este cu adevarat un miracol!

martisor1 300x278 Martisoare de 1 martie
Va oferim aceste simboluri de luna martie deoarece le meritati dupa o iarna atat de mohorata.
Va dorim sa va bucurati de cat mai multe atentii din partea persoanelor iubite pentru a va reaminti ca frigul nu dureaza vesnic.
Iar cand va veti plimba imbatati de razele soarelui ce se vor juca la voi in plete, nu uitati ca orice simbol, oricat ar fi de scump, nu va poate face fericiti! In schimb, va face sa va opriti in loc si sa va aduceti aminte ca ati fost mereu fericiti si puteti exprima aceasta stare peste tot in jurul vostru.
Asemeni unei oglinzi peste care s-a asternut praful iernii!

martisor2 300x150 Martisoare de 1 martie

Indrazneste sa vezi cadouri de 1 martie (1 detalii)

Aici gasesti alte idei de martisor (2 detalii)

Te bucuri sa descoperi astfel de cadouri de 1 martie (3 detalii)

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top