Noutati

10 lucruri care te vor face sa te simti mai bine

Se intampla de multe ori sa simti nevoia sa faci ceva diferit, pentru ca ti se va schimba starea si te vei simti mai bine. Pentru ca timpul nostru  liber este din ce in ce mai limitat, nu ne permitem sa facem lucruri speciale care ne induc o stare de bine. Dar cu toate astea, nu trebuie sa uitam sa avem grija de noi si sa facem ceea ce simtim.

Pentru a-ti schimba starea ca sa te simti si mai bine, urmeaza aceste sfaturi:

mai bine 150x150 10 lucruri care te vor face sa te simti mai bine

  1. 1. Implica-te intr-un proiect creativ, dintr-un domeniu care te intereseaza si pe care il gasesti provocator si te vei simti mai bine.
  2. 2. Comanda-ti acasa felul tau de mancare preferat, inclusiv desert. Mananca ce ai comandat in timp ce te urmaresti filmul tau preferat.
  3. 3. Fa un lucru frumos pentru altcineva decat tine. Fa-i o favoare, ajuta-l sau sprijina-l cu ceva ce stii care are nevoie. Bucuria lui si starea lui pozitiva iti vor fi transmise si tie.
  4. Acorda-ti sansa unei placeri interzise in mod curent: o ciocolata, o cutie de inghetata sau prajitura ta preferata.
  5. Uita-te impreuna cu un prieten pe niste poze mai vechi. Va veti simti mai bine, incepand sa depanati amintiri frumoase.
  6. Planuieste-ti vacant in detaliu, incepand de la locatie pana la ce iei in bagaje cu tine, unde stai, cat stai, cu cine mergi sau  ce sa vizitezi acolo.
  7. Fa-ti cadou o vizita la un salon de infrumusetare si cofeaza-te, poti chiar sa-ti schimbi look-ul, vopseste-te, machiaza-te, penseaza-te, fa-ti unghiile, mergi la sauna si la masaj.
  8. Mergi la o sedinta de yoga sau la cursuri de Pilates.
  9. Petrece o zi la mall la cumparaturi. Innoieste-te. Cumpara-ti ceva, pentru ca este cea mai buna terapie ca sa te simti minunat.
  10. Asculta-ti artistul favorit sau uita-te la filmul tau favorit. Iti va da o stare de bine si de confort.

Scapa de rutina si fa lucruri pe care nu le faceai de obicei!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top