Noutati

5 articole de imbracaminte pe care trebuie sa le ai in garderoba ta

Cred ca ti s-a intamplat de multe ori sa se iveasca ocazia de a participa la petreceri pentru care ai fost anuntata in ultimul moment sau, pe neasteptate, prietenii tai sa te invite la o iesire in oras. Aceste iesiri nu trebuie sa reprezinte o covoada pentru tine, desi tinuta devine un impediment deja.

garderoba 150x150 5 articole de imbracaminte pe care trebuie sa le ai in garderoba ta

Solutia, la astfel de probleme, este ca in garderoba ta sa dispui de articole de imbracaminte pe care sa le imbraci rapid, dar in aceleasi timp sa-ti pastrezi stilul tau, fara sa para unul dezordonat.

Pentru astfel de situatii neprevazute, in garderoba ta se naste nevoia unor articole de imbracaminte care sa se constituie intr-o tinuta chic, purtabila in orice moment si in orice situatie. Aceasta tinuta te va salva in momentele in care timpul nu-ti permite sa-ti cauti si sa-ti alegi ce articole de imbracaminte vei purta la evenimentul respectiv.

Ce articole de imbracaminte trebuie sa contina garderoba ta, pentru o tinuta chic in orice moment, iti spun acum:

1.O pereche de blugi skinny

Blugii skinny trebuie sa se regaseasca obligatoriu in garderoba ta, pentru ca sunt foarte usor de purtat daca ai nevoie de o tinuta de iesit in oras cu prietenii pentru un suc sau pentru un film. Alege perechea de blugi skinny care se potriveste in orice anotimp si vei deveni pur si simplu dependenta de ei.

2. Tricou intr-o culoare care sa se potriveasca nuantei tale de piele

Tricoul este un al element obligatoriu pentru garderoba ta, pentru ca este foarte usor de accesorizat la o pereche de blugi sau o fusta. Culoarea tricoului trebuie sa fie una neutra, care se asorteaza usor la restul tinutei, dar care sa se potriveasca si nunatei tale de ten. Marea majoritatea a fetelor au cel putin un astfel de tricou in nuante de negru sau alb, dar poti experimenta la fel de bine si alte culori, daca simti nevoia de a iesi un pic in evidenta.

3. Fusta neagra

Fusta neagra, de preferat scurta, in forma de creion sau oricare alte modele, trebuie sa existe neaparat in garderoba ta. Poti s-o porti cu un tricou si astfel ti-ai facut rost de o tinuta chic pentru o petrecere cu prietenii. Este o tinuta feminina, care cu certitudine te va pune in valoare si nu vei trece neobservata. Pentru a da personalitate tinutei, accesorizeaz-o cu o esarfa chic.

4.Rochia negra sau asa cum mai este ea cunoscuta  “Little black dress”

Este piesa de imbracaminte care te va scoate din orice incurcatura. Intr-o rochie neagra vei fi mereu feminina, te va avantaja mai mult decat orice alta rochie, pentru ca vei parea mai subtire si se va potrivi oricarei situatii nou aparute. Indiferent de tema petrecerii la care vei participa, de locul in care se va desfasura, rochia neagra se potriveste oricum. Chiar si daca vei iesi in oras doar la cina sau la un suc, rochia neagra este cea mai potrivita. Rochia neagra este un articol de imbracaminte mai mult decat obligatoriu in garderoba ta.

5.      Camasa

Fie ca este o iesire in oras, fie ca este vorba de intalnire office, camasa te va ajuta sa ai tinuta potrivita. Pentru o tinuta office, camasa se potriveste foarte bine cu fusta neagra si cu ceva accesorii, dar nu prea multe si incarcate. De asemenea, camasa te ajuta si cand vin vorba de o intalnire in oras cu prietenii, pentru ca daca o vei purta cu blugii skinny, vei obtine o tinuta chic si feminina. Nu trebuie sa omiti sub nicio forma camasa din garderoba ta, pentru ca si ea este salvarea ta.

Toate aceste articole de imbracaminte sunt foarte importante in garderoba ta, asa ca nu ai cum sa-ti scape vreunul!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top