Noutati

5 mesaje pe care nu trebuie sa le citeasca fostul prieten

Daca te-ai despartit de fostul prieten, dar inca mai comunici cu el prin telefon, nu cred ca ai vrea sa-i lasi o impresie gresita despre cum gestionezi tu relatia de acum. Pentru ca este destul de greu sa te intalnesti si sa vorbesti cu exul, cele mai multe dintre noi alegem sa comunicam prin mesaje ceea ce avem de spus.

fostul prieten 150x150 5 mesaje pe care nu trebuie sa le citeasca fostul prieten

In ciuda tuturor sentimentelor pe care le mai nutresti inca pentru fostul prieten, aminteste-ti totusi ca este “exul” pentru un motiv intemeiat si drept urmare, acorda o atentie sporita mesajelor pe care i le transmiti. Crezi ca vei trece mai usor peste despartirea voastra, daca vei incerca in continuu sa comunici cu fostul prieten?

Pentru a evita situatiile neplacute ce ar putea aparea, am facut o lista cu mesajele pe care nu trebuie sa le citeasca vreodata fostul prieten.

  • Mi-e dor de tine– cred ca asta cel mai important mesaj pe care nu ar trebui sa i-l transmiti vreodata fostului tau iubit. Indiferent cat de mult ti-ar lipsi el, incearca sa tii asta doar pentru tine si sa nu-i comunici si lui asta. Ca sa-ti fie mai usor sa treci peste starea de dor, incearca sa-ti amintesti si de momentele grele ale relatiei voastre, nu doar de cele frumoase;
  • Imi pare rau pentru tot– inainte de a-i trimite mesajul acesta fostului tau prieten, asigura-te ca ai motive certe pentru care sa-ti para rau. Daca tu esti cea care a gresit cu adevarat, cerandu-ti scuze este unul dintre cele mai bune tentative de a va apropria iar;
  • Buna, salut– oricat ai fi de tentata sa-i trimiti un mesaj prin care doar sa-l saluti, renunta la asta;
  • Ma gandesc la tine– cu siguranta ca nu-i unul dintre mesajele pe care sa le citeasca fostul prieten si cred ca esti si tu de acord cu mine. Trimitandu-i astfel de mesaje nu iti vei face rau decat tie si atunci iti va fi si mai greu sa treci peste despartire;
  • Nu vreau sa-ti spun decat adio-  este normal sa-ti iei adio de la fostul prieten, dar sunt sigura ca ai facut asta deja, atunci cand s-a produs despartirea, asa ca ce rost mai are sa-i tranmiti inca o data acelasi mesaj?

Nu este usor sa treci peste o despartire, sa nu-l mai vezi deloc pe omul cu care iti petreceai tot timpul tau, mai ales daca mai exista inca si sentimente pentru el. Daca nu este usor, asta nu inseamna ca este si imposibil. Aminteste-ti motivele pentru care v-ati despartit si de ce va este mai bine sa o luati pe drumuri separate.

Despartirea de fostul prieten nu este unul dintre cele mai bune momente ale vietii tale, dar va trece si vor urma si momente in care inima iti va salta din nou la o noua prima intalnire!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top