Noutati

Gaseste-ti pasiunea si fa ceea ce-ti place!

Intreba-te singur si sincer: daca va trebui sa faci acelasi lucru zilnic, timp de opt ore, pentru tot restul vietii tale, iar daca banii nu ar fi o problema pentru tine, ce ai alege sa faci?

pasiune 150x150 Gaseste ti pasiunea si fa ceea ce ti place!

Sarbatorile in general si sfarsitul de an, in special, ar reprezenta o ocazie buna sa reflectam incotro se indreapta viata noastra si ce am facut de la ultimul bilant pe care l-am analizat. Imi aduce bucurie ceea ce fac eu zi de zi?Daca nu mi-aduce, sunt eu de vina?

In zilele noastre avem puterea sa ne urmam calea, pentru ca oricine poate sa lupte sa obtina ceea ce-si doreste mai mult si mai mult. Supravietuirea si succesul sunt scopurile noastre cand vine vorba de munca, pentru ca doar cativa dintre noi isi permit luxul sa decida cat de frumoasa o sa fie o ziua lui la serviciu.

Este esential pentru oricine, care-si petrece jumatate din timpul in care sta treaz intr-un loc, ca acel loc sa fie unul care sa merite.

Traiesc cu convingerea ca oamenii cei mai buni si care au atins succesul, sunt aceia care iubesc ceea ce fac.Sunt putini angajatorii care inteleg ca oamenii cu care colaboreaza trebuie sa fie incantati sa vina zi de zi la lucru si sa iubeasca ceea ce fac.

Cati oameni cunoastem fiecare dintre noi, pe care sa-i fi auzit vreodata spunand: “Acesta cel mai tare job pe care l-am avut in viata mea”. Stiu ca nu sunt singura si prima care se gandeste la asta si probabil ca, in ultimul timp, din ce in ce mai multa lume vorbeste despre asta, dar este bine ca din cand in cand sa ne amintim de ce facem ceea ce facem. Eu cred ca este si momentul prielnic in care sa trecem in revista visurile pe care le avem si pe care dintre ele am reusit sa ni le realizam.

Poate ca drumul catre succes, presupune sa faci ceea ce-ti place!

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top