Noutati

Cum te relaxezi intr-o frumoasa zi de duminica?

Duminica exista pentru mine doar ca sa ma odihnesc in acea zi, asa ca vin si te intreb “tu ce faci duminica?”. O saptamana plina de stres si munca asidua nu merita decat o duminica in care sa nu faci altceva in afara de a te relaxa.

duminica 150x150 Cum te relaxezi intr o frumoasa zi de duminica?

Cand vorbesc de relaxare nu ma refer la a lenevi o zi intreaga, pentru ca, intr-un final, te vei plictisi si de duminicile in care doar lenevesti. Ma gandesc sa faci ceva special, car sa-ti faca placere si sa te relaxeze asa cum nu ti s-a mai intamplat de ceva timp.

Pentru asta, va trebui sa faci ceva diferit de ceea ce faceai tu pana in prezent in zilele de duminica. Va trbui sa te orientezi catre activitati care sa te relaxeze, sa-ti puna sangele in miscare, pentru ca deja ai o intreaga saptamana in care ai o activitate sedentara, activitati care-ti dau o stare de bine, pentru ca sunt strans legate de pasiunile tale.

Iti recomand cateva activitati care te pot relaxa si prin care poti petrece un timp pretios alaturi de familie si prieteni, iar intrebarea “Ce faci duminica” sa capate un nou sens.

  • Mergi la un gratar!

Ia-ti cativa prieteni dragi tie si mergeti impreuna la un gratar, intr-o padurice pe langa orasul tau. Pe langa faptul ca vei iesi din monotonia vietii de oras, a plimbarilor prin malluri sau magazine sau a cafelelor prin baruri neaerisite, ai ocazia de a petrece timp in aer liber si respirabil. Luati cu voi si o minge sau rachete de badminton si amintiti-va de jocurile copilariei voastre.

  • Viziteaza atractiile orasului tau!

De cand timp nu ai mai vizitat muzeele din orasul tau? Probabil ca de pe vremea cand erai scolar si mergeai cu clasa si cu diriginta, fortat de cele mai multe ori. Deci, daca te intrebi ce faci duminica asta, iti recomand sa mergi impreuna cu iubita sau iubitul la un muzeu sau la alte obiective de vizitat din orasul tau. Tu stii care sunt obiectivele ce pot fi vizitate in orasul tau?  Daca maine as veni in vizita la tine, ce mi-ai recomanda sa vizitez si cum as putea  petrece  o zi placuta in orasul tau?

  • Vizioneaza un film!

Fie ca te uiti acasa sau fie ca mergi la cinema, alege sa vezi un film care te va destinde si relaxa. Iti recomand ca pentru a simti si mai mult actiunea filmului, sa alegi sa mergi la cinema, pentru ca atmosfera de acolo nu ai cum s-o intalneste in caldura caminului tau.

  • Mergi la teatru!

Daca vrei sa faci cu adevarat special, alege sa mergi duminica aceasta la o piesa de teatru. Iti va crea si te vei simti special, incepand cu alegerea vestimentatiei pana la atmospfera de acolo.

Petrece altfel o zi de duminica si te vei simti altfel!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top