Noutati

Recomandari pentru: Despre viata

Cum sa faci o prima impresie de neuitat pentru toti

prima

Indiferent ca este prima intalnire cu un potential iubit sau cu un viitor partener de afaceri, ca participi la un interviu pentru un job, nu exista niciun dubiu ca aceste intalniri sunt infricosatoare, contand foarte mult prima impresie pe care o lasi. In aceste situatii, este foarte important pentru tine sa depui toate eforturile necesare pentru o prima impresie de neuitat, ... Read More »

10 lucruri care te vor face sa te simti mai bine

bine

Se intampla de multe ori sa simti nevoia sa faci ceva diferit, pentru ca ti se va schimba starea si te vei simti mai bine. Pentru ca timpul nostru  liber este din ce in ce mai limitat, nu ne permitem sa facem lucruri speciale care ne induc o stare de bine. Dar cu toate astea, nu trebuie sa uitam sa ... Read More »

Cat timp petreci tu cu tine insuti?

CAT TIMP PETRECI

In timp ce ma plimbam ieri printr-un mall, am remarcat ca oriunde te uiti lumea vorbeste la telefonul mobil si de aici s-a nascut intrebarea. In timp ce unii folosesc telefonul mobil pentru afaceri, pentru a vorbi cu clientii sau a stabili intalniri de afaceri, altii il folosesc pentru a discuta cu prietenii sau iubitii sau pentru a le transmite ... Read More »

Cum ne stabilim obiectivele pentru noul an?

new-year-plan

Trecerea intr-un an nou poate sa reprezinte si un nou inceput pentru noi toti. Acest inceput nou, daca nu ati mai experimentat pana acum, poate consta in stabilirea unor obiective clare ce trebuie a fi indeplinite in anul in care tocmai am intrat. Este o practica, destul de intalnita in cazul persoanelor bine organizate si orientate catre succes, sa-si stabileasca ... Read More »

Gaseste-ti pasiunea si fa ceea ce-ti place!

pictor

Intreba-te singur si sincer: daca va trebui sa faci acelasi lucru zilnic, timp de opt ore, pentru tot restul vietii tale, iar daca banii nu ar fi o problema pentru tine, ce ai alege sa faci? Sarbatorile in general si sfarsitul de an, in special, ar reprezenta o ocazie buna sa reflectam incotro se indreapta viata noastra si ce am ... Read More »

Scroll To Top