Noutati

Recomandari pentru: Despre timp liber

Tu cum alegi mijlocul de transport cu care pleci in concediu?

cadouri

Cand te hotarasti sa pleci in concediu si iti incepi planificarea vacantei, te gandesti la toate aspectele: unde stai, cat stai, cati bani iti trebuie, cu cine mergi si ce trebuie sa ai la tine. Dar aloci timp suficient ca sa te gandesti cu ce mijloc de transport ai calatoresti? Desi la prima vedere pare usor, nu-i mereu asa. Cand ... Read More »

5 lucruri care te vor face sa nu te mai simti plictisit

bored

Cred ca ti se intampla si tie sa existe zile in care nu ai nimic de facut si sa simti ca te-ai plictisit. Fie ca aveai ceva programat, iar intre timp s-a anulat si nu ai mai avut timp suficient ca sa te organizezi iar, fie ca nu ti-ai planuit nimic, dar acum simti nevoia sa faci ceva, simti ca ... Read More »

3 motive ca sa incepi fiecare noua zi cu trezitul la 5 dimineata

trezitul

Persoanele de succes, atunci cand sunt intrebate despre cum au reusit, amintesc printre altele si de trezitul la 5 dimineata. La noi in popor este o vorba romaneasca care spune ca “Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge”. Despre asta este vorba si acum, despre trezitul la 5 dimineata si ce avantaje ne ofera el, pentru ca specialistii spun omul ... Read More »

Cum te relaxezi intr-o frumoasa zi de duminica?

ce faci duminica

Duminica exista pentru mine doar ca sa ma odihnesc in acea zi, asa ca vin si te intreb “tu ce faci duminica?”. O saptamana plina de stres si munca asidua nu merita decat o duminica in care sa nu faci altceva in afara de a te relaxa. Cand vorbesc de relaxare nu ma refer la a lenevi o zi intreaga, ... Read More »

Scroll To Top