Noutati

Despre cadouri!

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna un cadou? Este un simplu obiect menit sa-ti ofere o bucurie? Este cumva o bucurie de scurta durata? Te-ai gandit ca un cadou primit in dar sau oferit in dar poate rezona atat de mult cu sufletul persoanei iubite incat poate intari foarte mult firul invizibil ce leaga doua fiinte?

Un cadou ofera o emotie in sine

Tot ce ai defacut este sa intelegi ce i-ar face placere celui (celei) spre care iti indrepti atentia. Cu cat esti mai atent la detalii, cu atat bucuria impartasita este mai mare.

Daca nimeni nu intelege exact ceea ce iti doresti intr-un anumit moment al vietii, fa-ti singur(a) un cadou. Ceilalti pot gresi in ceea ce te priveste, dart u nu vei da gres niciodata.

Avem nevoie de cadouri

Ele ne fac mai buni. Un cadou nu inseamna neaparat un pachet fastuos care iti poate lua ochii cu ceea ce se vede din exterior, dar poate produce o mahnire sau nemultumire la vederea cadoului propriu zis.

Sunt sigur ca vi s-a intamplat sa oferiti un cadou neinspirat, iar persoana in cauza a zambit fals, incercand sa-si ascunda nemultumirea fata de darul gresit ales.

Sunt sigur ca vi s-a intamplat sa oferiti un cadou care a oferit atata bucurie persoanei iubite incat exuberanta acesteia v-a cuprins, intelegand cata fericire inseamna actul de a darui. Exact ca o mancare buna, care ofera fericire celui care se bucura de savoarea ei, bucatarul uitand in acelasi moment orele de munca petrecute in bucatarie.

Asta inseamna un cadou!

Nu un ambalaj frumos si atat ci o simpla achizitionare a unui produs care are capacitatea de a ridica nivelul sentimental si de atasament al persoanei fata de noi.

Cand simti nevoia ofera-ti un cadou!

Cand simti impulsul, ofera un cadou! Alege-l bine, insa! Sa ofere o explozie de bucurie.

Un cadou trebuie sa fie o poezie, o melodie ce incanta fiinta persoanelor iubite. O melodie ce o poti asculta si singur(a) fara sa explici celorlalti de ce o faci.

A.

Leave a Reply

Scroll To Top