Noutati

Ce poate face un cadou?

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna un cadou? Este un simplu obiect menit sa-ti ofere o bucurie de scurta durata?

Te-ai gandit ca un cadou primit in dar sau oferit in dar poate rezona atat de mult cu sufletul persoanei iubite incat poate intari  firul invizibil ce leaga doua fiinte?

Un cadou ofera o emotie in sine. Tot ce ai de facut este sa intelegi ce i-ar face placere celui (celei) spre care iti indrepti atentia. Cu cat esti mai atent(a) la detalii, cu atat bucuria impartasita va fi mai mare.
Daca nimeni nu intelege exact ceea ce iti doresti intr-un anumit moment al vietii, fa-ti singur(a) un cadou. Ceilalti pot gresi in ceea ce te priveste, dar tu nu vei da gres niciodata.

Avem nevoie de cadouri. Ele ne fac mai buni. Un cadou nu inseamna neaparat un pachet fastuos care iti poate lua ochii cu ceea ce se vede din exterior, dar poate produce o mahnire sau nemultumire la vederea cadoului propriu zis.
Sunt sigur ca vi s-a intamplat sa oferiti un cadou neinspirat, iar persoana in cauza a zambit fals, incercand sa-si ascunda nemultumirea fata de darul gresit ales.

gift1 300x199 Ce poate face un cadou?
Sunt sigur ca vi s-a intamplat sa oferiti un cadou care a imprastiat atata bucurie persoanei iubite incat exuberanta acesteia  v-a cuprins, si atunci ati inteles cata fericire emana din actul de a darui. Exact ca o mancare buna, care produce implinire celui care se bucura de savoarea ei, bucatarul uitand in acelasi moment orele de munca petrecute in prepararea delicatesei.
Asta inseamna un cadou!
Nu un ambalaj frumos si atat, ci o simpla achizitionare a unui produs care are capacitatea de a ridica nivelul sentimental al persoanei fata de noi. O recunostinta ce ne va fi purtata nu ca  un schimb comercial, ci pentru faptul ca a fost atat de bine inteleasa.
Cand simti nevoia ofera-ti un cadou!
Cand simti impulsul, ofera un cadou! Alege-l bine, insa! Sa ofere o explozie de bucurie.
Un cadou trebuie sa fie o poezie, o melodie ce incanta fiinta persoanelor iubite. O melodie ce o poti asculta si singur(a) fara sa explici celorlalti de ce o faci.

A.

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top