Noutati

Cat timp petreci tu cu tine insuti?

In timp ce ma plimbam ieri printr-un mall, am remarcat ca oriunde te uiti lumea vorbeste la telefonul mobil si de aici s-a nascut intrebarea. In timp ce unii folosesc telefonul mobil pentru afaceri, pentru a vorbi cu clientii sau a stabili intalniri de afaceri, altii il folosesc pentru a discuta cu prietenii sau iubitii sau pentru a le transmite acestora mesaje.

Adesea, oamenii vorbesc la telefon in timp ce merg, se plimba, cand sunt la restaurant, la cinema, la cumparaturi si din ce in ce mai mult, cand sunt la serviciu. Se intampla de multe ori sa vezi oameni care nu reusesc sa transmita o comanda chelnerului sau vanzatoarei, pentru ca vorbesc la telefon.

Cu toate aceste sisteme de comunicatie si de actvitati zilnice, cat timp petreci si cu tine insuti si cand mai ai timp si pentru asta?

Este foarte important sa-ti aloci timp si pentru tine, pentru a putea reflecta asupra trecutului, prezentului si viitorului tau, pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste viata ta. Indiferent ce varsta ai, fie ca esti adolescent, tanar sau o persoana mai in varsta, ai nevoie sa-si asculti gandurile, sa-ti analizezi ideile, fara ca altcineva sa ia decizii in locul tau.

CAT TIMP PETRECI1 Cat timp petreci tu cu tine insuti?

Daca iti place sa alergi si faci jogging, aceasta este o oportunitate execelenta de a petrece un timp de calitate cu tine insuti, cu gandurile tale. Pentru asta, va trebui sa renunti la casti si la muzica atunci cand alergi. Si alte activitati, precum mersul pe bicicleta, plimbatul pe jos prin parc sau mersul pana la serviciu, fitnessul la sala, iti permit sa te gandesti mai bine la viata ta.

Atunci cand faci planuri pentru viata ta, poti sa iei o hartie alba si un pix ca sa-ti sa-ti notezi  toate deciziile pe care le iei, schimbarile pe care le-ai identificat a fi necesare in viata ta sau ideile pe care te-ai gandit sa le vei pui in aplicare. Trebuie sa te intrebi sincer cat timp petreci doar cu tine!

Recomandarile care trebuie facute atunci cand vine vorba de fiecare dintre noi, sunt:

  1. Fii foarte atent la cine esti si incotro te indrepti;
  2. Acorda-ti timpul necesar pe care sa-l petreci cu tine insuti si cu gandurile tale;
  3. Incearca sa faci asta, pentru ca s-ar putea sa-ti placa.
    www.cadouri4you.com -”EMOTIA ALEGERII PERFECTE” 

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top