Noutati

Top 3 carti cadou pentru femei

Iti propun un top de 3 carti cadou pentru femei, pentru ca mai sunt doar cateva zile pana de 8 martie si sigur te-ai gandit sa alegi ceva diferit acum fata de anii anteriori. Iti voi prezenta o lista cu cele mai interesante 3 carti cadou pentru femei, pentru ca ele se asteapta sa primeasca toata atentia in aceasta zi speciala.

Mai mult de atat, pentru ca tu sa oferi un cadou cu totul special, cartea ar putea fi insotita si de un mesaj personalizat care sa trezeasca o emotie puternica in sufletul ei. Daca nu te simti regele cuvintelor si crezi ca-ti va fi greu sa transmiti mesajul potrivit, poti sa apelezi si la ajutorul unui prieten/ prietene care stapaneste mai bine decat tine arta scrisului.

Top 5 carti cadou pentru femeile care conteaza

 1 150x150 Top 3 carti cadou pentru femei1. Cele cinci limbaje ale iubirii de Gary Chapman. Pret: 28 lei Detalii produs

Gary Chapman identifica cele cinci limbaje de baza ale iubirii si apoi ghideaza cuplurile spre o mai buna intelegere a acestora. Invata sa intelegi limbalul de iubire al partenerului/ partenerei, iar in cel mai scurt timp vei putea sa iubesti si sa te simti iubit/ iubita cu adevarat. Abilitatea de comunicare este la indemana fiecaruia dintre noi.

2. Povestea mea de Michelle Obama Pret: 50 lei Detalii produs3 150x150 Top 3 carti cadou pentru femei

Alegerea lui Barack Obama in calitate de presedinte al Statelor Unite ale Americii a adus in atentia intregii lumi nu doar curiozitati despre politicile pe care le va urma, ci si ce fel de Prima Doamna va fi Michelle Obama. Autoarea ii invita pe cititorii ei intr-o poveste care porneste de la descrierea copilariei sale, din partea de sud a orasului Chicago, pana la momentul arhicunoscut de noi toti, cand s-a mutat la Casa Alba, capatand statutul de Prima Doamna.

50810106 2746223072062150 2636692045195902976 n 150x150 Top 3 carti cadou pentru femei3. Cuvinte pentru femei scrise de un barbat de Adrian Cutinov. Pret: 39 lei Detalii produs

Niciun barbat nu este suficient de bogat incat sa-si permita sa cumpere emotiile unei femei. In cartea “Cuvinte pentru femei scrise de un barbat”, autorul incearca sa descifreze care sunt trairile emotionale ale unei femei care o insotesc zi de zi. O carte profunda, in care gasesti raspunsuri, te regasesti, te introspectezi, dupa care te reinventezi.

Daca ai si alte idei de carti pe care le poti poti face cadou unei femei, le poti recomanda si tu intr-un comentariu. Sigur sunt persoane care s-ar bucura de ele si le-ar aprecia. Poti completa oricand topul meu de 3 carti cadou pentru femei!

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE!”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top