Noutati

Recomandari pentru: Cadouri pentru sanatatea ta

Cum mancam fructele pentru o sanatate de fier?

cum mancam fructe

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca fructele sunt un element esential in alimentatia omului, pentru ca datorita lor ne pastram sanatatea si tineretea. Este foarte important, pentru fiecare dintre noi, cum mancam fructele pentru a avea cele mai bune rezultate si a beneficia de toate elementele nutritive pe care ni le pot furniza ele. Toata lumea stie ca ... Read More »

5 articole de imbracaminte pe care trebuie sa le ai in garderoba ta

articole de imbracaminte

Cred ca ti s-a intamplat de multe ori sa se iveasca ocazia de a participa la petreceri pentru care ai fost anuntata in ultimul moment sau, pe neasteptate, prietenii tai sa te invite la o iesire in oras. Aceste iesiri nu trebuie sa reprezinte o covoada pentru tine, desi tinuta devine un impediment deja. Solutia, la astfel de probleme, este ... Read More »

Stop fumat! 3 efecte negative ale fumatului asupra corpului tau!

stop fumat

Primul si cel mai important pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand vrei sa spui stop fumat, este sa incepi actiunea de a te lasa de fumat! O casa se construieste plecand de la un pumn de pamant. Ca sa te bucuri de o sanatate de fier trebuie neaparat sa lasi tigarile! Iti spune asta un fost fumator! Spune ... Read More »

Miere de Manuka pentru un sistem imunitar activ!

miere de manuka

Ce este aceasta miere de Manuka, vei putea citi in cele ce urmeaza. Am ramas si noi surprinsi de faptul ca natura este atat de darnica in ceea ce ne priveste. Este bine stiut faptul ca mierea de albine are foarte multe calitati si proprietati care sprijina sanatatea organismului, dar nu este la fel de puternica ca mierea de Manuka. ... Read More »

Scroll To Top