Noutati

Cadouri pentru parinti! Ofera-le emotia iubirii!

Ii iubesti si acum la fel ca in prima zi in care te-ai nascut. Indiferent cat de mare ai crescut, nu ai uitat niciodata sa oferi cateva cadouri pentru parinti.

Te-au calauzit si te-au invatat care este drumul drept. Ai tinut mereu cont de sfaturile si de intelepciunea lor chiar daca uneori le-ai mai provocat si cate o suparare.

Ei sunt parintii tai si merita mai mult decat o surpriza. Nu stii cum sa le arati cat de mult iti pasa de ei, iar cuvintele sunt de multe ore inutile.

Ce tip de cadouri pentru parinti te-ai gandit sa le oferi?

  1. Fantana de interior cu un efect relaxant pentru trup, minte si suflet. Apa curge repede prin tubul de bambus eliberand un sunet de izvor.
  2. Bomboniera din otel inoxidabil. Capacul de tip “flip” este ideal, deoarece nu trebuie sa il separi de restul bombonierei la deschidere. Pentru bomboane, ciocolatele sau caramele. Un cadou dulce pentru iubitii nostri parinti.
  3. Clepsidra din sticla cu nisip galbui, avand suportul de lemn. Un cadou care ne aduce aminte ce repede si frumos trece timpul atunci cand stam alaturi de cei dragi.
  4. Ceas de perete din MDF – pahare de vin. Un cadou ideal pentru bucataria parintilor nostri. Un ceas ce iti da un sentiment de sarbatoare si voie buna de cate ori il privesti.
cca0005 fantana sipot 01 Cadouri pentru parinti! Ofera le emotia iubirii!

Pret: 189 RON Detalii produs

bomboniera bobby crem Cadouri pentru parinti! Ofera le emotia iubirii!

Pret: 60 RON Detalii produs

Clepsidra poza t D n clepsidra%20400 Cadouri pentru parinti! Ofera le emotia iubirii!

Pret: 45 RON Detalii produs

ceas de perete din mdf pahare cu vin my clock Cadouri pentru parinti! Ofera le emotia iubirii!

Pret: 128 RON Detalii produs

CATEVA IDEI DE CADOURI PENTRU PARINTI POTI GASI CU USURINTA AICI***. UN MAGAZIN SPECIALIZAT IN ASTFEL DE SURPRIZE SE AFLA LA UN CLICK DISTANTA!

Te vor dojeni ca ai cheltuit bani pentru ei caci mereu s-au gandit sa-ti fie tie mai bine decat le-a fost lor. Tot dorinta lor a fost sa inveti mai mult decat au facut-o ei si sa-ti depasesti conditia in permanenta.

cadouri pentru parinti Cadouri pentru parinti! Ofera le emotia iubirii!

Nu ai putea sa le multumesti niciodata suficient, dar macar poti incerca. Aceste cadouri pentru parinti te vor ajuta sa te apropii si mai mult de ei, iar ei vor realiza cat de mult te gandesti la fericirea lor. Ai putea sa le faci si un cadou de aniversare casatorie, pentru a le aminti de frumoasa relatie pe care o au.

Parca iti parea rau cand ii necajeai uneori, dar copilaria te “obliga” uneori sa faci si lucruri nu prea bine cugetate.
Oricum, s-au mandrit cu tine mereu. Ai fost un elev silitor si un copil ascultator.

Acum poate ai si tu copii la randu-ti si intelegi ca nu le-a fost foarte usor sa te fereasca de toate problemele.

II POTI EMOTIONA CU ACESTE*** CADOURI PENTRU PARINTI! NU LE VA VENI SA CREADA CA TE-AI GANDIT LA ASTFEL DE SURPRIZE. NU MAI PIERDE VREMEA! PRIVESTE SI ALEGE!

Ei nu au uitat de tine niciodata si ti-au daruit cate ceva de ziua ta. In fiecare an. Fara exceptie! Cel mai important, insa, a fost faptul ca te-ai simtit mereu iubit si protejat.

www.cadouri4you.com – “EMOTIA ALEGERII PERFECTE”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top