Noutati

Faci totul original

Uneori, iti doresti un cadou ce te pot face sa uiti de monotonia zilnica. Si nimeni nu te intelege cu adevarat. Astepti sa se schimbe ceva in viata ta, in munca ta, in relatia ta. Astepti un moment de bucurie.
Vrei ca totul in jurul tau sa fie original.
Vrei o viata originala.
Vrei o relatie originala.
Nu te multumesti cu jumatati de masura.
Nu te multumesti cu falsuri.
Vrei cadouri originale.
Stii bine ca ceilalti te vor iubi numai atunci cand ai personalitate. Numai cand ai ceva de spus. Te vor admira ca esti original.
Trebuie sa invatam sa fim noi insine atunci cand ne exprimam. Cand oferi ceva, nu trebuie sa o faci neaparat la evenimente importante, desi acestea au rolul lor bine determinat. Invata sa surprinzi. Invata sa oferi ceva surprinzator.
Poate avea legatura cu ploaia de afara. Poate sa aiba legatura cu o dimineata insorita. Asa cum simti sau cum te simti intr-o anumita zi. Nu ai nevoie de multi bani pentru asta. Tot ce va fi necesar va fi o stare speciala in care sa stii ca poti schimba viata cuiva in mai bine.

cad originale 300x300 Faci totul original

Apoi, invata sa oferi. Fa-o cu inima deschisa si cu zambetul pe buze. Gandeste-te ca este un gest facut din timpuri imemoriale. Este o surpriza. Este un “truc” la care au apelat si parintii tai si bunicii tai si multe alte generatii inaintea lor. Actul de a darui ascunde in sine un tainic mister ce poate fi descifrat cu usurinta atunci cand privesti in ochii celui ce vrea sa iti “smulga” un zambet.
Si indiferent ce crezi, gestul in sine face mult mai mult decat ai vrea tu sa transmiti. Vei intelege asta cand vei primi la randu-ti un tainic mister.
Atunci iti va veni sa chiui de fericire. Nu are cum sa existe un om suparat in ziua in care a primit ceva in dar. Incearca sa oferi ceva cuiva care este trist. Sa vezi cat este de minunat. O ceata i se va ridica de pe chip. Un suras interior va creste in acea persoana. Va creste atat de mult incat va “topi” intreaga suparare.

Cumpara Cadouri Originale

Ofera zambete cu un singur click Cadouri originale

A.

Despre autorul adi

2 comentarii

  1. cred ca oricine se bucura sa primeasca un cadou si cu atat mai mult, cand este facut din suflet

Leave a Reply

Scroll To Top