Noutati

5 sfaturi pentru un abdomen plat! Nu mai astepta!

Toate femeile isi doresc un abdomen plat. Mai exact, sa se subtieze in jurul taliei, dar din pacate, doar o parte dintre ele si reuseste.

Asta se datoreaza, in principal, faptului ca cele mai multe femei nu cunosc modul corect prin care pot pierde din colaceii din jurul taliei. Daca v-as spune ca puteti obtine un abdomen plat in termen de o luna, m-ati intreba „cum?”.

Principalele motive, pentru care femeile nu reusesc sa piarda din grasimea care s-a depus in jurul taliei, s-ar putea sa coincida si cu ale tale. Te indemn sa citesti mai departe, sa vezi daca acestea sunt valabile si pentru tine:

  1. Lipsa timpului necesar pentru a face miscare;
  2. Cunostinte insuficiente cu privire la modul in care se pierde corect in greutate;
  3. Probleme genetice, iar corpul tau parca este menit sa ia in greutate;
  4. Vointa si ambitie insuficiente;
  5. Ai pierdut cateva kilograme in greutate, dar nu poti sa continui pana la obtinerea unui abdomen plat.

Asa cum sustin unele femei care au reusit sa obtina mult doritul abdomen plat, acestea sunt doar niste scuze pentru abandonul ce urmeaza sa vina. Intrebate fiind cum au reusit, ele au povestit:

1 – Doar doua ore pe saptamana de exercitii sunt suficiente. Doua ore saptamanal, inseamna de patru ori pe saptamana, timp de o jumatate de ora de mers pe jos acasa-munca-acasa, pentru ca mersul pe jos este catalogat ca exercitiu fizic. Exista si alte exercitii pe care le poti face acasa sau in drum spre munca, care va conduc spre obtinerea unui abdomen plat. Nu este absolut necesar sa mergeti la sala de sport;

 5 sfaturi pentru un abdomen plat! Nu mai astepta!
2 – Citeste ghiduri scrise de nutritionisti sau antrenori de fitness, pentru a dobandi cunostintele necesare pierderii in greutate din zona taliei. In modul acesta vei cunoaste care sunt alimentele pe care le poti consuma, pentru a putea slabi si pentru a obtine un abdomen plat; Atunci te vei simti extrem de relaxata intr-o rochie de seara superba!

3 – Cauzele genetice nu sunt un motiv pentru a fi gras, lucru confirmat si de studiile din domeniu, care ne arata ca doar 0,01 % din populatia lumii are probleme cu greutatea pe probleme genetice. Asta inseamna ca, in restul cazurilor, problema o reprezinta ceea ce mancam. Daca mananci alimente care au rolul de a inmagazina grasimea in corp, atunci cu siguranta nu ti se va subtia talia si nu vei capata un abdomen plat;

4 – Veti capata vointa necesara daca activitatea de pierdere in greutate va deveni una distractiva si va face parte din programul tau normal de zi cu zi;

5 – Daca ai reusit sa pierzi in greutate si esti pe cale sa obtii mult visatul abdomen plat, dar simti ca usor- usor vei renunta, apeleaza la sfaturile unui antrenor personal care sa te ajute sa ai rezultate in continuare.

www.cadouri4you.com -“EMOTIA ALEGERII PERFECTE”

Despre autorul adi

Leave a Reply

Scroll To Top